.....от най -долната предна част на капака който покрива агренажния, и предполагам още някакъв ремък - точно зад компресора на климатика се пада.....там капачето е леко отчупено и се вижда като погледна отдолу един ремък, малко по тесен от аргенажния.....Не бих казал че тече, за 20 дена е капнало не повече от 5-6 капки, но си личи.....какво може да е....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сълзи ми масълце.....
Collapse
X
-
Не знам ако махна целия капак дали ще се види нещо.....и в смисъл дали се маха лесно - мразя ги тия така наречени еврейски болтове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТНе знам ако махна целия капак дали ще се види нещо.....и в смисъл дали се маха лесно - мразя ги тия така наречени еврейски болтове.....sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Ясно - ще се гъзя да свалям дросела довечера, ако ми остане време ще го махна и него капак да видим какво става там....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment